Regler for fotballspillet

Fotball - uten overdrivelse det mest populære sportspillet i verden. Et stort antall voksne menn og kvinner, så vel som barn i ulike aldre, spiller denne fantastiske gleden med ballen, som utvikler lagånd, forbedrer styrke, smidighet og utholdenhet og fremmer sosialisering.

De offisielle spillereglene for fotball er ekstremt komplekse og ikke tilgjengelig for alle barn. Likevel lærer barna å spille dette spillet i henhold til reglene, kun ved hjelp av grunnleggende konsepter og notater. Uansett, dette lagspillet viser seg alltid å være uvanlig interessant, spennende og spennende.

I denne artikkelen tar vi til gjeldende regler for hjemmebanefotball for barn, hvor hvert barn vil finne ut hvilken funksjon han utfører, og hvordan du kan hjelpe laget ditt til å vinne denne vanskelige kampen.

Reglene for fotballspillet for barn

For fotballkampen vil det være nødvendig med en spesialplattform på ikke mer enn 30-40 meter i lengde og 15-30 meter i bredde. Over den gitte plattformen er en funksjon som deler den i 2 halvdeler tegnet, og på sidene er 6 flagg innstillet, hvorav 4 er vinklede og 2 er middels.

På rektangens ender er identiske porte på 3-4 meter i størrelse installert eller avbildet. Den offisielle versjonen av spillet består av 2 halvdeler på 45 minutter, som er adskilt med en 15 minutters pause. Hvis ungdomsfotball spilles av svært små barn, som kan bli sliten i løpet av denne tiden, reduseres halveringstiden til 15 minutter, mens pauseens varighet er bare 5 minutter.

Før starten av spillet, er deltakerne delt inn i 2 lag, som hver har det samme antall spillere fra 4 til 11, avhengig av avtalene som er nådd mellom partene. Resten av gutta på samme tid kan sitte på benken og vente på deres tur.

Hvert lagmedlem i fotball utfører en bestemt funksjon. I dette tilfellet kan rollene mellom spillere distribueres på forskjellige måter - hvert lag må ha en keeper, en eller flere angripere, samt midtbanespillere og forsvarere. I starten av spillet tar hver spiller sin plass på banen, basert på det valgte arrangementet.

Som regel starter spillet med mye. Med hjelpen er det bestemt hvilket lag først vil starte spillet, og hvilken vil uavhengig velge porten. I en annen versjon spilles ballen av dommeren, og laget går straks inn i kampen, som klarte å få det først.

I alle fall starter spillet fra midten av feltet, hvor kapteinen til et av lagene eller dommeren kommer inn i ballen inn i spillet. I fremtiden vil deltakerne i hele spillet forsøke å bringe ham så nært som mulig for målet til motstanderen og score et mål, samt ikke la spillerne av "fiendens" lag til halvparten av feltet.

I følge reglene er spillet for hånd i fotball av noen spillere, med unntak av målvakten, ikke tillatt. Pass, stopp og forsvinner ballen i dette spillet er bare tillatt av føttene. Ved å gjøre det kan du ikke sette hver fotbrett til hverandre eller skyve de andre gutta med hendene dine.

Eventuelle brudd på reglene i fotball umiddelbart fastsatt av en dommer eller hans assistent. Avhengig av hva som skjedde, kan spilleren bli advart eller fjernet fra feltet. I tillegg kan et lag som har overtrådt reglene, i fotball få tildelt et frispark eller en straff. Poeng scoret for mål scoret som følge av slike streik teller av det vinnende laget på linje med andre poeng.

I tilfelle at, på grunnlag av to halvdeler, er resultatet av kampen ikke bestemt, i henhold til reglene, tildeles ekstra tid i fotball. I mellomtiden oppstår behovet for dette bare i tilfelle at spillet må nødvendigvis være en vinner. I vennlige kamper er tegning tillatt.

Vi foreslår også at du leser spillets regler i pionerball.